Info@sinbarrera.nl/WhatsApp 0034 662509147

Gastenboek

Marc Smits
30-08-19 17:43:04
Lieve Mildred, bedankt voor de leuke dag die we met jou hebben gehad. Prachtig om te zien wat Spanje nog meer te bieden heeft naast de mooie Costa's.
De mooie bergen, de natuur en de
prachtige bergmeren waar we heerlijk hebben gezwommen. Het zien van de stuwdammen was erg indrukwekkend.
Hoe je verteld over je liefde en passie voor het prachtige Spanje, je warmte voor alle dieren is mooi om te zien en te beleven met jou. Je nam ons mee naar plekken waar je als toerist niet snel komt.
Je nam alle tijd voor ons en we genoten van je enthousiasme. Dank je wel voor deze fijne dag en zeker tot ziens!!

Groetjes Marc Jeske Samuel en Marisa
Augustus 2019
Jet Baars
04-06-19 13:23:46
Hallo,
Ik ben samen met mijn man, Jan, op excursie geweest met Sinbarrera. We kozen voor de dinsdag markt in Fuengerola en daarna naar Mijas te gaan, een wit dorpje in de bergen. We werden bij ons hotel opgehaald door Mildred. Een hartelijke, spontane vrouw waar je je gelijk thuis bij voelt. Zij zou ons vandaag rondleiden. Het werd een fantastische dag met veel extra’s. Onderweg vertelde Mildred over het land en wat er zoal te zien was. Heel interessant. Op de markt heeft Mildred ons laten kennismaken met fruit wat wij niet kende. Ook hielp ze mij met het kopen van een tas. Het lukte haar om een mooie deal te maken met de marktkoopman, en kreeg er een portemonnee bij! Iets wat mij nooit lukt, omdat ik dat niet zo goed durf. Bedankt nogmaals Mildred. We hebben genoten van een terras op de markt waar we verwend werden met een kop koffie en wat lekkers er bij. Na een heerlijke lunch op een plek waar je zelf nooit zou kunnen komen, zijn we via een mooie route door de bergen naar Mijas gereden. Wat hebben we veel gezien, en wat mooi is Spanje. In Mijas wist Mildred de mooiste plekjes met vergezichten. Ook heeft ze foto’s gemaakt van ons wat ik erg leuk vond. Want je staat niet vaak samen op de foto. Na een ijsje en een terrasje in de schaduw reden we naar het hotel terug. Ik wilde altijd nog graag naar Callas de Mijas, waarop Mildred aanbood om daar naar toe te gaan, voordat we naar het hotel terug werden gebracht. Een bonus op deze fantastische dag. Jan en ik kijken met veel plezier terug op deze onvergetelijke kennismaking met Fuengerola en Mijas. Een aanrader. We komen zeker terug voor een andere ervaring, samen met Sinbarrera en Mildred. Groetjes van Jan en Jet.
Mieke Brandhof
30-03-19 09:50:37
Hallo, ik ben Mieke en 2 weken geleden was ik met een aantal vriendinnen, een weekendje in Malaga, in het plaatsje Coin. Wij zijn oud-collega’s van Mildred en mochten bij haar en haar man Rudy logeren.
Mildred zorgde voor vervoer van en later weer naar het vliegveld in haar fantastische wagen.
Wij verbleven in de Campo, vlakbij de rivier de Rio Grande. Een prachtige plek voor mensen die rust zoeken en heel dicht bij de natuur willen zijn. Een schilderachtige plek, waar je van veel fotogenieke beelden kunt genieten en waar natuurgeluiden hoogtij vieren ( krekels, allerlei vogels, stromend water, het ruisen van de wind door de bladeren, enz. ).
Mildred nam ons mee naar diverse plaatsjes en Mijas was daar eentje van. Een prachtig wit dorpje in de bergen, met pittoreske straatjes, huisjes, winkeltjes en restaurantjes. De straatjes lopen op en af en soms zijn er trappen. Goed ter been zijn, biedt daar veel voordeel. Mildred weet daar goed de weg en wist ons van alles te vertellen en leuk rond te leiden. Helaas komt aan alles een eind. Na een prachtige bergrit in haar auto ( zowel heen als terug ), waren we safe terug in de Campo. Mildred is trouwens een uitstekende chauffeur. Hoe druk het op sommige plekken ook was, of hoe steil en brokkelig sommige berghellingen ook waren: ik heb me altijd veilig gevoeld bij Mildred in de auto.
Zeker voor herhaling vatbaar om naar deze omgeving terug te keren, want er is nog zoveel te zien en te beleven! En dan hopen we weer dankbaar gebruik te mogen maken van de service die SinBarrera te bieden heeft, met Mildred !!!